Nyhed: Læs mere om vores Plantehotel i menuen.

Levemann lagerhotel i Næstved er et  self-storage center. Centeret åbnede for de første kunder i Maj 2008. Lagerbygningerne er naturligvis i super kvalitet, isoleret og opvarmet, så vi opfylder kvalitetskravet for Danish Self Storage association. Alt er ombygget til konceptet.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed

Hvad er Levemann self-storage?

 Levemann lagerhotel er bemandet i dagtimerne, endnu en service/sikkerhed for dig.

Levemann lagerhotel tilbyder sikre og opvarmede opbevaringsrum for private og virksomheder i kortere eller længere tid afhængig af behov.

Du lejer dit helt eget rene, tørre, opvarmet og sikre opbevaringsrum i størrelser fra 9-60 m3.  Du aflåser det med din egen lås, og kun du har adgang til rummet.

Vores opbevaringscenter har et avanceret sikkerhedssystem, som inkluderer et personligt kort/chip, som sikrer vores kunder adgang til deres center 7 dage om ugen, 365 dage om året fra kl. 0600 til kl. 2200. Fra kl. 2200-0600 har vi for din sikkerheds skyld elektronisk alarm. Systemet sikrer, at du har fuld kontrol over, hvem der har adgang til dit rum.

Vi har video overvågning , vi optager alle bevægelser, samt gemmer optagelserne p en ekstern server.

Modsat traditionel containeropbevaring hos flyttefirmaer,  giver Levemann lagerhotel opbevaringsløsning dig adgang til dit rum så ofte du ønsker det, uden det koster dig ekstra. Du kan komme til dine ting, når du ønsker det!

Velkommen

Levemannlagerhotel  dit Self Storage Center