Levemann Plantehotel

Plantehotel

Vinteropbevaring

 

 

 

Vinteropbevaring - Plantehotel

Vinteropbevaring af planter er de sidste par år blevet eftertragtet, da folk køber større og dyre krukker til deres terrasse og dermed har pladsproblemer med at opbevare dem om vinteren. Levemann Lagerhotel har løsningen: vi tilbyder både firmaer og private professionel pasning vinteren over på vort plantehotel.

Alle planter skal ved ankomst til hotellet være opmærket med: navn, adresse og tlf. nr. Alle kunder får en kvittering. Kundens palle-nr. gør det lettere at finde planterne til foråret. Planterne bliver sat på paller så hverken vi eller kunde skal løfte mere end højst nødvendigt.


Prisen for vinterhi ligger på 500 kr. pr. euro palle incl. moms for hele sæsonen. (fra oktober til nattefrosten er væk). Der er også mulighed for både afhentning og udbringning af planter med lastbil.

Levemann Lagerhotel vil kontakte kunden, hvis det bliver nødvendigt. Kunden er naturligvis altid velkommen til at komme forbi.


Aflevering af dine planter skal ske på adressen: Transportbuen 6, 4700 Næstved efter aftale

Hvis dine planter skal afhentes/udleveres kan der laves en aftale med os Tlf.:  31673171
Betaling er kontant eller med dankort på indleveringsdagen.I foråret udsendes en sms omkring afhentning af planterne. Planterne skal så afhentes indenfor 14 dage. Herefter vil det koste kr. 50 pr. palle pr. dag for vanding og pasning.